Dezvoltă-ți Farmecul Personal prin Public Speaking

Oraş : București
Tip : Workshops, Întâlniri tematice
Când : 14 iunie 2013, 19:00
Participare :
80 RON
Vârsta : F: 22 +
Listă de aşteptare
B: 24 +
Ultimele locuri

Vă încurajăm prin acest workshop, care are la bază exerciții de actorie, să vă descoperiți farmecul personal și să învățați să-l folosiți în viața de zi cu zi.

Spontaneitatea este momentul fiecăruia dintre noi de a-și exprima libertatea personală.

Libertatea obținută prin joc creează o condiție în care încordarea și conflictul se dizolvă și se descătușează potențele, datorită efortului spontan de a face față oricărei situații. Asta se obține prin improvizație, mișcare și relaxare mentală în primul rând. Toate acestea stau la baza unui vorbitor în public bun.

Fie că vorbiți la serviciu sau între prieteni veți învăța:
– pe ce să mizați și ce e bine de evitat
– să vă descoperiti şi să vă folosiți cu adevărat vocea
– să înlocuiți frica cu plăcerea de a le vorbi celorlalți
– să aveti un comportament non-verbal care să vă ajute în tot ce vă propuneţi

Training-ul îmbină experienţa de business cu cea din actorie a Simonei Năstase. În prezent colaborează cu TSA Europe pe livrare de programe de training în management, în țară și în străinătate. În 2011 a avut oportunitatea să facă un Master pe actorie la Londra, în cadrul ALRA și în 2006 a terminat Master pe Management la Clermont Ferrand (Université D’Auvergne).

Simona Nastase

Simona este de asemenea formator atestat CNFPA și are cursuri în Management de Proiect si Manager de Resurse Umane. A lucrat în companii ca Orange, Rompetrol, Saint-Gobain, dobândind astfel experiență în domenii ca relații cu clienții, dezvoltarea afacerii și resurse umane.
Mai multe detalii pe http://www.simonanastase.com

Preţul biletului este de 80 de lei(include apă, suc, alune şi covrigei pentru toată lumea).

Harta:

[mappress mapid="14"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

  1. bvd spune:

    a fost placut si interesant.o comunitate necunoscuta,o comunicare noua si multe lucruri pe care le-am putut invata nu numai de la Simona Nastase(careia ii multumesc),dar si unii de la altii.imi pare rau, ca la sfarsit,nu am propus un lucru.dar il fac acum.ce-ar fi sa infiintam o mica trupa de teatru, cu voluntari.eu am observat ca unii dintre cei prezenti, ar avea ceva calitati in acest sens si desigur sub indrumarea Simonei, poate am reusi sa facem mici spectacole, cu care sa-i bucuram pe toti ceilalti care fac parte din comunitatea SingleBell.ce ziceti,ar fi o idee buna?ar fi greu de realizat?va multumesc. Dan B

  2. ady_3 spune:

    Simo, asteptam lista de la sfarsit, multumim