Evadare din Casa Misterelor

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: RealRoom
Când : 1 iunie 2018, 20:00
Participare :
60 RON
Vârsta : F: 24 +
Locuri disponibile
B: 27 +
Listă de aşteptare

Vineri vă invităm la o seară a misterelor si cazurilor neexplicate care îşi caută rezolvarea: vă provocăm să renunţaţi, timp de două ore, la viaţa agitată şi supra-tehnologizată, să vă transpuneţi în pielea și mintea unui detectiv şi să rezolvaţi, alături de coechipieri la fel de entuziaşti ca şi voi, un caz misterios al secolului XIX.

Conceptul de „real life room escape” şi-a făcut apariţia relativ recent în ţara noastră, iar la baza acestuia stau scenarii şi jocuri de aventură şi mister inspirate de romanele Agathei Christie si de filme cu mare priză la public.

Cum se desfăşoară?

Echipa ta va fi închisă într-o cameră care ascunde multe secrete și care nu este ceea ce pare la o primă vedere. Va trebui să căutați indicii, să le uniți într-un mod logic, să rezolvați puzzle-uri și să spargeți coduri pentru a reuși să dezlegați misterul ce învăluie casa familiei Lockworth. Lucrurile nu sunt atât de clare pe cât par, iar evadarea va fi una contra-cronometru: aveți la dispoziție doar 60 de minute să închideți cazul și să evadați.

Ce trebuie să aduci?

Multă voie bună, curiozitate și spirit de echipă. Adrenalina, provocarea și surprizele vor veni de la sine. :)

În spiritul specific evenimentelor SingleBell, vom aduce alături de voi oameni la fel de curioși, dornici de socializare și deschiși să încerce lucruri noi. Vă vom împărți în două echipe, vă vom închide în două camere separate. Restul va fi o cursă contra-cronometru la sfârșitul căreia vom afla ce echipă s-a descurcat mai bine. Poate va fi chiar a voastră.

Atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

[mappress mapid="69"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.