Joc de Evadare: Insula Piraților

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Puzzle Rooms
Când : 10 mai 2019, 20:00
Participare :
60 RON
Vârsta : F: 24 +
Ultimele locuri
B: 27 +
Listă de aşteptare

Vineri seară vă invităm să redescoperiți plăcerea lucrurilor făcute în echipă, misterul aventurilor și satisfacția depășirii provocărilor inteligente și relaxante!

Ai naufragiat împreună cu prietenii tăi și ai ajuns pe…Insula Piraților! Trebuie să te salvezi, însă timpul te presează. Ai 60 de minute la dispoziție pentru a reuși să scapi de aici!

Insula Piraților este cea mai amuzantă cameră de la Puzzle Rooms: provocările sunt foarte creative, dar și intuitive, așa că jocul este ideal pentru cei care pășesc pentru prima oară în minunata lume a Room Escape-urilor, indiferent de vârstă.

Conceptul de „real life room escape” şi-a făcut apariţia relativ recent în ţara noastră, iar la baza acestuia stau scenarii şi jocuri de aventură şi mister inspirate de romanele Agathei Christie si de filme cu mare priză la public.

Cum se desfăşoară?

Echipa ta va fi închisă într-o cameră care ascunde multe secrete și care nu este ceea ce pare la o primă vedere. Va trebui să căutați indicii, să le uniți într-un mod logic, să rezolvați puzzle-uri și să spargeți coduri pentru a reuși să dezlegați misterul.

Multă voie bună, curiozitate și spirit de echipă. Adrenalina, provocarea și surprizele vor veni de la sine. :)

În spiritul specific evenimentelor SingleBell, vom aduce alături de voi oameni la fel de curioși, dornici de socializare și deschiși să încerce lucruri noi. Vă vom împărți în două echipe, vă vom închide în două camere separate. Restul va fi o cursă contra-cronometru la sfârșitul căreia vom afla ce echipă s-a descurcat mai bine. Poate va fi chiar a voastră.

Atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.