Evadare din casa misterelor: ediție de Halloween

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: RealRoom
Când : 30 octombrie 2015, 20:00
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 20 +
Ultimele locuri
B: 20 +
Listă de aşteptare

Vineri, în ajunul sărbătorii de Halloween, vă invităm la o seară a misterelor, întâmplărilor stranii și cazurilor neexplicate (dar care îşi caută rezolvarea). Vă provocăm să renunţaţi, timp de trei ore, la viaţa agitată şi puternic tehnologizată a anului 2015, să vă transpuneţi în pielea și mintea unui detectiv şi să rezolvaţi (alături de coechipieri la fel de entuziaşti) un caz misterios al secolului XIX.

Fiți pregătiți să căutați dovezi in dovleci, să cereți indicii de la spirite binevoitoare și să puneți celebra întrebare: Trick or Treat (Păcăleală sau Dulciuri)?

În ce constă misterul?

Anul este 1856. De aproape o jumătate de secol familia Lockworth a dispărut fără urmă, iar în conac se petrec lucruri ciudate. În fiecare vineri seara, luminile se reaprind, muzica reîncepe și puteți vedea o sumedenie de tineri nobili dând startul unei petreceri nemaivăzute.

La un moment dat, se întâmplă un lucru straniu: ușile se închid, muzica se pierde în surdină, iar tinerii trebuie să readucă la viață conacul cufundat în tăcere și întuneric.

Ce trebuie să faceţi?

Alături de coechipierii voștri, dar și de celelalte echipe din joc, trebuie să dezlegaţi misterul întâmplărilor stranii din casa familiei Lockworth şi să-i ajutaţi pe membrii acesteia să înţeleagă ce li s-a întâmplat.

Cum?

Echipa voastră va fi închisă într-o cameră care ascunde multe secrete și care nu este ceea ce pare la o primă vedere. Va trebui să căutați indicii, să le uniți într-un mod logic, să rezolvați puzzle-uri și să spargeți coduri pentru a reuși să dezlegați misterul ce învăluie casa familiei Lockworth. Lucrurile nu sunt atât de clare pe cât par, iar evadarea va fi una contra-cronometru: aveți la dispoziție doar două ore să închideți cazul și să evadați.

Ce trebuie să aduceți?

Multă voie bună, curiozitate și spirit de echipă. Adrenalina, provocarea, surprizele și dorința de a obține victoria vor veni de la sine. :) De restul, ne ocupăm noi. În spiritul specific evenimentelor SingleBell, vom aduce alături de voi oameni la fel de curioși, dornici de socializare și deschiși să încerce lucruri noi.

Pentru acest eveniment, avem 20 de locuri disponibile. Vă vom împărți în cinci echipe, vă vom închide în cinci camere separate, dar care comunică unele cu altele (cum și prin ce metode, rămâne să descoperiți la fața locului). Nu e suficient să evadați doar din camera în care ați fost închiși. De aceea, va trebui să colaborați cu celelalte echipe și să vă ajutați reciproc pentru a evada atât din propria cameră, cât și din impresionanta casă a misterelor.

Ați evadat, dar ce primiți la sfârșit?
Aplauze, felicitări, șampanie și fursecuri. 😉

Atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

[mappress mapid="69"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.