Feminine 40

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Când : 10 martie 2019, 14:00
Participare :
RON
Vârsta : F: 40 +
Listă de aşteptare
B: 00 +
Locuri disponibile

Avem plăcerea de a vă invita la un nou tip de eveniment dedicat exclusiv femeilor din comunitatea SingleBell:
Feminine 40 – o întâlnire sub forma unei discuții libere, pentru femei single cu vârste 40+.

Este o perioadă care poate părea dificilă din perspectiva unui nou început în viața personală, însă abordată corect, cu maturitate și înțelepciune, poate fi transformată într-o poveste de viață reală, foarte frumoasă și specială,

Discuția va fi legată de provocări, întrebări, idei și sugestii ce țin de interacțiunea de la începutul unei relații de cuplu, ca urmare a întâlnirilor de tip speed dating ce se organizează săptămânal in comunitatea SingleBell.

Am decis sa organizam acest tip de eveniment pentru a răspunde la întrebările și sugestiile voastre, a clarifica situații care au nevoie de un răspuns din partea noastră, si de a oferi un plus de înțelegere și de încurajare în procesul deloc simplu, însă foarte frumos și plin de emoții, al unei noi relații de cuplu.

De asemenea, e un spațiu foarte potrivit pentru a vă exprima feedback-uri legate de evenimentele noastre de speed-dating, cat și feedback-uri legat de interacțiunile cu bărbații participanți.

Scopul nostru este de a facilita tot procesul de dating în faza sa de început, de a vă ajuta să depășiți momente mai delicate și de a oferi, de ce nu, idei pentru noi abordări din partea voastră.

Întâlnirea va avea loc o dată pe lună, duminica, de la orele 12:30 la 14:00, la Wally’s (Str Șelari nr 15), la date ce vor fi anunțate pe site.

Participarea este gratuită, se achita doar 12 lei pentru care se acordă un voucher de consumație la bar.

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.