Fresh 40

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Când : 4 noiembrie 2018, 12:30
Participare :
00 RON
Vârsta : F: 40 +
Listă de aşteptare
B: 00 +
Locuri disponibile

Avem placerea sa va invitam la un nou tip de eveniment dedicat exclusiv femeilor membre in comunitatea SingleBell.net.

“ Fresh 40 ” este o intalnire sub forma unei discutii libere, pentru femei single cu varste 40+.

Este o perioada care poate parea dificila din perspectiva unui nou inceput in viata personala, insa abordata corect, cu maturitate si intelepciune, poate fi transformata intr-o poveste de viata reala foarte frumoasa si speciala!..

Discutia va fi legata de provocari, intrebari, idei si sugestii ce tin de interactiunea de la inceputul unei relatii de cuplu, ca urmare a intalnirilor de tip speed-dating ce se organizeaza saptamanal la noi.

Am decis acest tip de eveniment pentru a va raspunde la intrebarile si sugestiile voastre, a clarifica situatii care au nevoie de un raspuns din partea noastra, de a oferi un plus de intelegere si de incurajare in procesul deloc simplu insa foarte frumos si plin de emotii al unei noi relatii de cuplu.

De asemenea, e un spatiu foarte potrivit pentru a va exprima feedback-uri din evenimentele noastre de speed-dating si nu numai, feedback legat de interactiunile cu barbatii participanti.

Scopul nostru este de a facilita tot procesul de dating in faza sa de inceput, de a va ajuta sa depasiti momente care au nevoie de sprijin si de a oferi de ce nu, idei pentru noi abordari din partea voastra, ce isi vor gasi ulterior solutii foarte potrivite.

Intalnirea va avea loc o data pe luna, duminica, de la ora 12:30 la ora 14:00, la Wally’s(Str Selari nr 15), la date ce vor fi anuntate pe site.

Participarea este gratuita, se achita doar 12 lei pentru care se acorda un voucher de consumatie la bar.

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.