Gimnastică Energetică și Masaj

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Incubator107
Când : 9 februarie 2013, 19:00
Participare :
60 RON
Vârsta : F: 22 +
Listă de aşteptare
B: 24 +
Ultimele locuri

În cadrul întâlnirilor tematice, îți propunem activități recreative, experimente distractive, socializare cu alți singles și distracție, toate într-un amalgam armonios de experiențe noi și emoții pozitive.

Ai acum ocazia nu doar de a cunoaște mulți alți singles și de a lega noi prietenii, dar și de a face acest lucru în cadrul unor contexte interesante, având prilejul de a încerca experiențe noi, chiar inedite, activități pe care nu ai ocazia să le încerci la tot pasul sau îți sunt inaccesibile, poate, din anumite puncte de vedere.

Despre atelierul de Gimnastică Energetică și Masaj

Ce?

O să fie gimnastică energetică pentru corp, minte și vitalitate.
Zău că e fain să îi vezi pe oameni mai drepți și demni, mai aerisiți şi luminați, mai roșii și mai vii în obraji fără cine știe ce pastile sau machiaje, doar cu un pic de genoflexiuni bine plasate.

În partea de masaj afli cum, unde și în ce condiții să te apeși ca să scapi de o durere sau de afecțiuni ușoare, sau cum să te simți mai vioi când ești moleșit ori mai relaxat când ești agitat.

Veți învăța cum dansează mușchii cu articulațiile, cum circulă sângele și energia, niște mudre și exerciții pentru antrenat mâinile.

Cu cine?

Cu Adrian Frantz Francisco, kinetoterapeut prin capitală și unul dintre cei care încearcă să repare carnea cu ajutorul propriei minți, fără să o taie.

Așa pe scurt despre mine: am fost învățat de către profesorii mei să încerc să îl fac pe om bine, astfel încât să nu mai ajungă la mine…foarte nemercantil dar, deh… asta știu, asta fac(și din ce în ce mai bine).

Cu ce?

Veniti lejeri, cu voie bună, chef de agitație și fără curele late (să vă puteti apleca), fără pantaloni strâmți sau fuste/rochii ce vă restricţionează mișcarea, și fără tocuri.

Taxa de participare este de 60 de lei şi include apă, sucuri, covrigei şi alune pentru toată lumea.

Seriozitatea este o calitate esențială pentru buna pregătire și desfășurare a acestui atelier; atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi.

Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Harta:

[mappress mapid="3"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

  1. oana20st spune:

    Mi-a placut acest seminar. Poate organizati si continuarea.

    1. Simona - SingleBell spune:

      Oana, multumim, cu siguranta vom mai organiza! Am mai avut un astfel de atelier si anul trecut, in noiembrie, iar cel de sambata aceasta a venit la cererea celor care au mai participat sau nu au reusit sa ajunga atunci. :)