Întâlnire cu suflet

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde:
Când : 2 iunie 2012, 10:00
Participare :
0 RON
Vârsta : F: 20 - 45 B: 20 - 45

Later Edit: Cititi aici cum s-a desfasurat aceasta intalnire!

Cine este generos, nu poate fi singur. Cine este egoist, va fi intotdeauna singur fara ca altcineva, in afara de el insusi, sa fie de vina – Don Miguel Ruiz

Cand te daruiesti, primesti mai mult decat dai. Caci nu erai nimic si incepi sa te implinesti – Antoine de Saint-Exupery

Cu ocazia Zilei Copilului, SingleBell va invita la o intalnire de socializare cu scop caritabil.

Impreuna cu Fundatia Cultural Umanitara SO.SI.SE.SA si Centrul pentru Copii cu Dizabilitati „Domnita Balasa” din Bucuresti, va invitam sambata, 2 iunie 2012, sa intindem o mana de ajutor unor copii care au nevoie de sprijinul si afectiunea noastra.

In primul rand, va propunem sa ajutam o fetita de 12 ani care provine dintr-o familie foarte saraca, cu 24 de copii. Aceasta traieste in niste baraci saracacioase din sectorul 5, fiind singurul copil care merge la scoala. Tot ceea ce invata preda mai departe fratiorilor ei pe o bucata de tabla, in fata baracilor.

Fetita si fratiorii ei au mare nevoie de rechizite, hainute, alimente, frigider, masina de spalat, aragaz si o butelie, o masa cu fier de calcat, un calculator si alte bunuri folositoare.

Orice articol de acest fel, pe care l-ati uitat intr-un colt sau l-ati aruncat intr-o debara, poate fi de mare ajutor!

Daca ne strangem suficient de multi si timpul ne permite, dupa ce vom duce acestei familii o parte dintre lucrurile de stricta necesitate mentionate mai sus, vom vizita si Centrul pentru Copii cu Dizabilitati „Domnita Balasa”, carora le vom darui jocuri si jucarii, fructe, dulciuri si afectiunea noastra.

Prima dintr-o serie de acest fel, intalnirea pe care o vom organiza sambata, 2 iunie 2012, se diferentiaza de toate celelalte evenimente ale noastre prin faptul ca interactiunea dintre participanti, in acest context, va fi ghidata catre ajutorarea unor suflete nevoiase.

In loc de taxa de participare, fiecare persoana poate dona o suma de bani sau orice alte obiecte si produse pe care nu le mai foloseste.

Nu uitati: orice gest, cat de mic, poate insemna enorm de mult pentru cei carora insasi supravietuirea le este amenintata! Orice donatie, chiar si 2 lei de la fiecare suflet generos, este binevenita!

Pentru ca toti cei prezenti sa stie ce se intampla cu banii donati, vom merge impreuna sa facem cumparaturi, dupa care vom vizita centrul social, asezamantul sau familiile nevoiase vizate.

Dupa ce actiunea umanitara se incheie, toti participantii cu suflet mare sunt invitati sa ni se alature la o iesire in oras, intr-un local pe care il vom anunta in prealabil, pentru a socializa si a ne imprieteni mai bine.

Cei carora programul le permite sa ramana cu noi la o cafea sau un suc vor putea specifica acest lucru in formularul de inscriere. Astfel, vom sti din timp pentru cate persoane sa rezervam locuri.

Ca la orice alt eveniment SingleBell, seriozitatea este o calitate esentiala! Inscrieti-va doar daca stiti siguri ca ne veti putea onora cu prezenta voastra.

Toate detaliile legate de locul de intalnire, ora si alte informatii legate de obiectivul vizat vor fi trimise prin e-mail persoanelor inscrise.

Si, cum nimeni nu a saracit vreodata pentru ca a daruit, speram din tot sufletul sa va alaturati noua si sa aducem impreuna un zambet pe fetele acelor copii nevinovati si oropsiti de soarta.

Termenul limita pentru inscriere, doar in cazul celor care vor ramane si la o cafea cu noi este miercuri, 30 mai 2012.

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.