Explorare – Dans – Masaj

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: Incubator107
Când : 10 noiembrie 2012, 19:30
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 25 - 38
Listă de aşteptare
B: 28 - 42
Ultimele locuri

Împreună cu prietenii noștri de la Incubator107 am gândit și adaptat, pentru comunitatea SingleBell, ateliere distractive și utile care să înglobeze câteva dintre valorile pe care încercăm să le transmitem prin tot ceea ce facem și pe care observăm, cu bucurie, că le împărtășesc tot mai mulți dintre membrii noștri: prietenie, pozitivism, implicare, deschidere spre experiențe noi, încredere și toleranță, respect, aprecierea diversității, creștere personală și distracție de calitate.

Îți propunem activități recreative, dar şi practice, în egală măsură, experimente distractive, socializare cu alți singles și distracție, toate într-un amalgam armonios de experiențe noi, creativitate și emoții pozitive.

Ai acum ocazia nu doar de a cunoaște mulți alți singles interesanți, dar și de a face acest lucru în cadrul unor contexte interesante, având prilejul de a încerca experiențe noi, chiar inedite, activități pe care nu ai ocazia să le încerci la tot pasul, inaccesibile, poate, din anumite puncte de vedere, sau despre care nici nu știai că există(în Romania, cel puțin).

Despre atelierul de Explorare – Dans – Masaj

Corpul nostru are înscris în el multe mesaje care să ne ghideze și să ne împlinească viața. Totuși de multe ori uităm să îl mai ascultăm, agitația mentală si exterioară făcând prea multă gălăgie.

Simte cum nimic nu este întâmplător și totul îți poate vorbi.

Vei putea să te lași să descoperi relația pe care o ai cu propriul corp, să îl lași să se exprime liber pentru a-ți comunica nevoile reale. Scopul este să ne relaxăm, să ne simțim propriul corp, nevoile fizice și emoționale.

Există o conexiune subtilă între a te conecta la tine însuți și a stabili apoi o comunicare cu ceilalți.

Vei avea ocazia de a-ți calma mintea, relaxa corpul. Vom dansa, vom face stretching în perechi urmat de masaj de grup în care vom explora importanța lui a CERE, PRIMI și DĂRUI.

Chiar și cei dintre voi care nu se simt confortabil cu atingerea sunt încurajați să își observe limitele și să le depășească în măsura posibilităților.

Cum?
Prin relaxare, stretching, dans și masaj.
Prin propria dorință de autocunoaștere, explorare și comunicare.

Cu ce?
Ne vom inspira din masajul tradițional thailandez care se practică pe haine.
Vino cu un izopren, o salteluță de gimnastică/yoga sau o păturică pe care să o întinzi pe jos, haine confortabile și șosete în care să te simti bine și să te poți mișca nestingherit(ă).
Amintește-ți să aduci o eșarfă și….pe tine, autentic(ă) și deschis(ă).

Cu cine?
aniela firulovic

Aniela Firulovic, o exploratoare a propriului sine, își descoperă și construiește Universul din aproape în aproape. A studiat psihologia până când a fost fascinată de porțile deschise de educația non formală și a construit un ONG ce investește în dezvoltarea personală a tinerilor.

Este pasionată de dans, tango, arta culinară, nutriționism, masaj, în special cel terapeutic tradițional thailandez și tot ce contribuie la evoluția omului.

Numărul maxim de locuri disponibile este de 20.

Seriozitatea este o calitate esențială pentru buna pregătire și desfășurare a acestui atelier; atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul exact de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Taxa de participare este de 70 de lei şi include apă, sucuri, covrigei şi alune pentru toată lumea.

Harta:

[mappress mapid="3"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.