Relaţii vizibile şi invizibile (orchestra de clopoţei)

Oraş : Iași
Tip : Workshops
Când : 24 aprilie 2013, 18:30
Participare :
35 RON
Vârsta : F: 20 +
Locuri disponibile
B: 20 +
Locuri disponibile

Armonizarea clopotelor – Un atelier despre relaţii şi legături vizibile şi invizibile

Pornind de la metafora clopotului vom vibra pe parcursul a doua ore pentru a descoperi cum să ne armonizăm cu celălalt într-o relaţie. Fiecare dintre noi are nevoie de timp şi spaţiu pentru a se exprima şi manifesta aşa cum simte şi potrivit propriilor convingeri despre viaţă şi lume. Atunci când începem o relaţie de cuplu ne surprindem deseori ca fiind pe poziţii de atac sau de apărare, însă rareori căutăm să ne acordăm cu partenerul sau el cu noi.
Miercuri seara vom afla cum să trăim o poveste de iubire în care să fim fericiţi şi să oferim iubire persoanei de lângă noi.

Alături de o cană de ceai îmbietor, pregătiţi-vă să fiţi protagoniştii propriei vieţi şi să vă bucuraţi de noi cunoştinţe şi prieteni frumoşi!

Vă garantăm o seară de neuitat, plină de veselie şi energie pozitivă.

Atelierul va fi susţinut de către psihoterapeut Ana-Aurelia Băianu
Ana este psihoterapeut specializat în consiliere şi psihoterapie sistemică, membru autorizat al Colegiului Psihologilor din România, colaborator al Institutului pentru Cuplu şi Familie Iaşi, membru Lamaze International, precum şi membru al Asociaţiei Române de Hipnoza Clinica, Relaxare şi Terapie Ericksoniana.
http://willing.ro/

Vă invităm la repetiţie! :)

Harta:

[mappress mapid="15"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.