Quiz Night

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde: SanThé
Când : 23 septembrie 2016, 20:00
Participare :
40 RON
Vârsta : F: 22 +
Ultimele locuri
B: 22 +
Listă de aşteptare

Pentru cei îndrăgostiți de jocuri și aventură, dar și pentru cei care caută ocazia perfectă de a socializa într-un cadru relaxat, SingleBell revine cu o experiență plină de haz și adrenalină: Quiz Night.

Ce este?
Quiz Night este un eveniment dinamic, inspirat din conceptul de „distracție inteligentă”. În cadrul său vom aborda o gamă largă de posibile interese ale participanților, de la gastronomie la culori, de la curiozități ale naturii la muzică, de la filme celebre la călătorii, existând întotdeauna cel puțin o rundă în care fiecare să exceleze. În ceea ce privește ultima rundă, alegerea domeniului general vă stă la dispoziție, fiind stabilit chiar de voi. :)

Cum se desfășoară?
Vom pregăti pentru voi 5 runde antrenante și distractive: 4 runde clasice și o rundă „BONUS”, fiecare având câte 10 întrebări. Veți fi împărțiți în echipe de cel puțin 3 jucători, veți alege un nume reprezentativ pentru echipa voastră, veți alege domeniul rundei „Bonus”, iar noi vă vom înarma cu pixuri, foi de răspunsuri și ceva de băut.

După fiecare rundă, foaia de răspunsuri va fi predată Quiz Masterului(moderatorul evenimentului), veți afla răspunsurile corecte și veți primi punctajele aferente. La finalul celor 5 runde, echipa care adună cel mai mare punctaj, CÂSTIGĂ!

Care sunt domeniile?
· Film (ex: Din ce film este replica celebră (audio): „I’ll be back!” (Mă voi întoarce!) / R: Terminator (Arnold Schwarzenegger))
· Muzică (ex: Recunoaşte melodia (audio))
· De-ale gurii/Gastronomie ( ex: Cum se numeşte cactusul din care este făcută băutura tequilla? / R: Agave)
· Călătorii( ex: Care este capitala supranumită „Orașul Dragostei”? / R: Paris)
· Curiozități ale naturii (ex: Care sunt singurele mamifere care își pot recunoaște imaginea într-o oglindă? / R: Cimpanzeii)
· Inventatori celebri (ex: Cine a inventat becul? / R: Thomas Edison)

Evenimentele noastre sunt pentru oameni veseli, sociabili, deschiși să cunoască lume nouă și să încerce lucruri noi. Nu uitați, deci, acasă: voia bună, curiozitatea și spiritul de echipă.

Harta:

[mappress mapid="79"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.