Relaţii de Cuplu după Vârsta de 30 de Ani (II)

Oraş : București
Tip : Workshops, Întâlniri tematice
Când : 16 noiembrie 2013, 17:00
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 27 +
Listă de aşteptare
B: 27 +
Listă de aşteptare

„Relaţiile frumoase sunt amprenta unei persoane înţelepte şi mature” – Brian Tracy

Vă propunem o temă psihologică complexă, de actualitate, pentru cei care au peste 30 ani, sau se apropie de această vârstă, şi vor să-şi construiască o nouă viaţă sentimentală armonioasă: RELAŢII DE CUPLU peste 30 de ani – tipuri de personalitate şi compatibilitate romantică.

Atelierul pe care îl propunem se va desfăşura pe parcursul a două module, în două seri distincte, în care vom comunica şi interacţiona în mai multe moduri pentru a înţelege şi aplica cât mai bine acest subiect: discuţii libere, teste de personalitate şi compatibilitate, exerciţii practice pentru a ne înţelege mai bine mecanismele de gândire şi acţiune, totul într-o atmosferă relaxantă şi veselă.

Primul modul se va desfăşura pe data de 9 noiembrie 2013 şi va avea o durată de 4 ore, începând la orele 16:00 şi terminându-se în jurul orelor 20:00. Cel de-al doilea modul va avea loc pe 16 noiembrie, va dura 2 ore şi se va axa pe interpretarea şi explicarea rezultatelor testelor de personalitate şi compatibilitate ale tuturor participanţilor(teste completate în cadrul primului modul).

Ce aspecte vom aborda:
1. Dinamica relaţiilor de cuplu până la 30 ani şi cum se schimbă acestea după 30 ani: mentalitate, comportament, aşteptări, tipare de feedback;
2. Cum să ne cunoaştem mai bine pe noi înşine prin intermediul unor teste de personalitate şi compatibilitate;
3. Cum să interacţionăm mai bine şi să ne îmbunătăţim stilul personal, debarasându-ne de bagajele emoţionale negative din relaţiile anterioare;
4. Cum reuşim să integrăm toate experienţele anterioare de cuplu în lecţii de viaţă utile în noua relaţie;
5. Cum transformăm maturitatea vârstei într-un avantaj personal în viaţa de cuplu.

Harta:

[mappress mapid="24"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.