Relaţii de Cuplu după Vârsta de 30 de Ani (I)

Oraş : București
Tip : Workshops
Când : 9 noiembrie 2013, 16:00
Participare :
70 RON
Vârsta : F: 27 +
Listă de aşteptare
B: 27 +
Listă de aşteptare

„Relaţiile frumoase sunt amprenta unei persoane înţelepte şi mature” – Brian Tracy

Vă propunem o temă psihologică complexă, de actualitate, pentru cei care au peste 30 ani, sau se apropie de această vârstă, şi vor să-şi construiască o nouă viaţă sentimentală armonioasă: RELAŢII DE CUPLU peste 30 de ani – tipuri de personalitate şi compatibilitate romantică.

Atelierul pe care îl propunem se va desfăşura pe parcursul a două module, în două seri distincte, în care vom comunica şi interacţiona în mai multe moduri pentru a înţelege şi aplica cât mai bine acest subiect: discuţii libere, teste de personalitate şi compatibilitate, exerciţii practice pentru a ne înţelege mai bine mecanismele de gândire şi acţiune, totul într-o atmosferă relaxantă şi veselă.

Primul modul se va desfăşura pe data de 9 noiembrie 2013 şi va avea o durată de 4 ore, începând la orele 16:00 şi terminându-se în jurul orelor 20:00. Cel de-al doilea modul va avea loc pe 16 noiembrie, va dura 2 ore şi se va axa pe interpretarea şi explicarea rezultatelor testelor de personalitate şi compatibilitate ale tuturor participanţilor(teste completate în cadrul primului modul). Taxa de participare este de 70 de lei pentru fiecare modul.

Ce aspecte vom aborda:
1. Dinamica relaţiilor de cuplu până la 30 ani şi cum se schimbă acestea după 30 ani: mentalitate, comportament, aşteptări, tipare de feedback;
2. Cum să ne cunoaştem mai bine pe noi înşine prin intermediul unor teste de personalitate şi compatibilitate;
3. Cum să interacţionăm mai bine şi să ne îmbunătăţim stilul personal, debarasându-ne de bagajele emoţionale negative din relaţiile anterioare;
4. Cum reuşim să integrăm toate experienţele anterioare de cuplu în lecţii de viaţă utile în noua relaţie;
5. Cum transformăm maturitatea vârstei într-un avantaj personal în viaţa de cuplu.

Harta:

[mappress mapid="24"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.