Speed Dating

Oraş : București
Tip : Speed Dating
Când : 21 februarie 2019, 19:30
Participare :
60 RON
Vârsta : F: 25 - 32
Ultimele locuri
B: 28 - 35
Listă de aşteptare

Vă invităm să luati parte alături de noi la o experienţă inedită cu multă distracţie, adrenalină şi acţiune demnă de filmele cu James Bond!

Senzaţii unice, distracţie la cote maxime, stres şi griji topite în arenă: combinatia potrivită pentru ca toţi participanţii să se bucure din plin de o aventură de neuitat.

?Cum se desfăşoară?

Începem prin a face cunoştinţă şi a forma echipele, continuăm cu 3 sesiuni de laser tag în arenă, a câte 15 minute fiecare, şi încheiem seara în zona Arcade cu alte jocuri pe bază de jetoane: biliard, fusbal, air hockey, etc.

Laser Tag-ul se joacă cu două echipe pe un teren mare şi semi-întunecat, dispus pe două niveluri, muzică şi multă adrenalină. Jucătorii încearcă să obţină cât mai multe puncte trăgând cu o armă de mână care emite o rază în infraroşu.

Laser Tag-ul este un sport high-tech foarte asemănător cu paintball-ul, principala diferenţă fiind că este mai uşor şi mai comod. Spre deosebire de paintball, laser tagul este complet inofensiv, neexistând bile cu vopsea care să poată produce vânătăi sau murdărie. In plus, nu este doar o modalitate foarte distractivă de a evada din rutina zilnică, dar este folosit foarte des şi în team building-uri, având ca scop principal dezvoltarea comunicării şi coordonării în echipe, dar şi a gândirii strategice.

Unde vom juca?

La cel mai popular centru de laser tag din Bucureşti, cu experienţă de peste 10 ani în domeniu: LaserMaxx Unirii. Arena de laser tag este dispusă pe 2 nivele şi oferă jucătorilor o atmosferă deosebită şi dinamică, unde „luptele” se desfăşoară într-un labirint cu diverse obstacole. Locaţia LaserMaxx din Unirea Shopping Center beneficiază şi de WIFI gratuit.

?Ce trebuie să aduceti?

Mare chef de DISTRACŢIE…căci exact asta vă aşteaptă!
De alegerea şi aducerea partenerilor potriviţi pe „terenul de joacă” ne ocupăm noi. În spiritul specific evenimentelor SingleBell, veti face echipa cu oameni la fel de curioși ca voi, dornici de socializare și deschiși să încerce lucruri noi.

Atât noi, cât și partenerii noștri, trebuie să știm din timp numărul de participanți care vor fi alături de noi. Nu va înscrieți dacă nu sunteți siguri că programul vă permite; dacă ceva neprevăzut vă împiedică să participați, vă rugăm să ne anunțați din timp!

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.