Workshop de Stil şi Imagine Personală

Oraş : București
Tip : Workshops
Când : 20 aprilie 2013, 18:00
Participare :
60 RON
Vârsta : F: 22 +
Ultimele locuri
B: 22 +
Locuri disponibile

Atenţie! Atelierul a fost reprogramat: în loc de orele 14, va începe la orele 18.

Acest eveniment se adresează femeilor. Totuşi, bărbaţii interesaţi să participe în viitorul apropiat la un workshop de stil masculin se pot înscrie pentru acesta, urmând ca, în funcţie de numărul celor interesaţi, să programăm şi un eveniment de stil dedicat domnilor.

În cadrul Workshop-ului de Stil vei afla:
– cum să ne construim un stil individualizat, înţelegând tot ce ţine de siluete şi conformaţii feminine;
– care sunt combinaţiile cromatice care nu dau greş niciodată;
– tot ce trebuie să ştim despre accesorizare;
– cum se pot masca imperfecţiunile unui chip şi care sunt nevoile fiecărui tip de ten;
– ne vom pune la curent cu ultimele tendinţe în frumuseţe şi vom afla trucuri de make-up de care nu ne povesteşte nimeni prin reviste şi în media;
– vom afla care este impactul direcţiilor stilistice de sezon asupra propriei garderobe.

Cu cine?

Anca Ioana Marin – consultant de imagine, trainer, coach – a studiat ce înseamnă cu adevărat imaginea unei persoane şi cum poate fi ea îmbunătăţită astfel încât să contribuie substanţial la succesul în plan personal şi profesional. Colaborarea cu profesionişti din lumea spectacolului şi a modei au implicat-o într-o serie de evenimente: spectacole, prezentări de modă, şedinţe foto pentru reviste, care i-au oferit posibilitatea descoperirii celor mai bune moduri de soluţionare a întrebărilor legate de imagine şi posibilitatea de a rezolva orice provocare cu succes şi profesionalism.

Anca Ioana Marin

“Imaginea este unul din cele mai importante elemente ale unei persoane sau unei organizaţii, este de asemenea identificată ca fiind unul dintre factorii cei mai importanţi în construirea unei bune reputaţii. Consultanţa de imagine este un proces care include explicaţii detaliate, training şi coaching cu privire la: înfăţişarea unei persoane, analiza culorii şi a proporţiilor corpului, consiliere în ceea ce priveşte garderoba, comunicare verbală şi non-verbală, brand personal, etc., toate acestea fiind livrate prin intermediul serviciilor de coaching, seminariilor, prezentărilor, workshopurilor reunite sub conceptul AIM~Art.” – Anca Ioana Marin

Taxa de participare este de 60 de lei pentru 2 ore şi jumătate pline cu informaţii interesante, de calitate şi bine structurate, pe care orice femeie ar trebui să le cunoască, urmate de o sesiune de întrebări ale voastre şi răspunsuri ale specialistului. Numarul maxim de locuri disponibile este 20.

Harta:

[mappress mapid="12"]
Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.

Comentarii

 1. Corina spune:

  Buna Simona,

  Unde se va tine acest workshop?

  Corina

  1. Simona - SingleBell spune:

   Buna, Corina!

   Locatia este Art in Make-up Studio, zona Floreasca – gasesti si harta in detaliile evenimentului.

   Pe curand!