Despre noi

 • Valeria Simona State iniţiator & coordonator Sunt o visătoare.
  Doar că visele mele se mai și împlinesc. Sunt fericită când viaţa cuiva e mai frumoasă şi datorită mie.
  ------------ ~ simona.s@singlebell.net
 • Laurentiu State director tehnic & web admin Sunt un om bun.
  Bun la toate. Probleme tehnice? Apelați cu încredere!
  ------------ ~ laurentiu@singlebell.net
 • Andrei Gheorghiu 083 322 5528 ~ arhicub@gmail.com
 • Organizatori evenimente:

  Bucuresti

 • Mara Organizator Evenimente 074 634 8094 ~ mara@singlebell.net
 • Laura Organizator Evenimente 078 726 3776 ~ laura@singlebell.net
 • Cluj-Napoca

 • Mara Organizator Evenimente 074 634 8094 ~ mara@singlebell.net
 • Parteneri:


SingleBell este prima Agenție de Speed Dating și Singles Events din România, înființată în februarie 2010 și transformată, de-a lungul timpului, într-o comunitate de persoane educate și serioase, aflate în pauză sentimentală și dornice de a interacţiona cu oameni noi, în afara lumii virtuale.

Membrii SingleBell se bucură de o gamă variată de evenimente de socializare inedite şi distractive: speed dating, întâlniri tematice, petreceri, excursii şi ateliere de autocunoaştere şi relaţii.

De peste 13 ani, intermediem experiențe unice, iar evenimentele organizate, adresate exclusiv celor care nu se află într-o relație, sunt primele de acest fel din România. Pentru a te convinge, îți recomandăm să citești și ce spune presa despre noi.

SingleBell este recunoscut ca fiind primul concept de socializare pentru singles din România care îmbină cu succes, încă din 2010, evenimentele de dating şi socializare cu cele de autocunoaştere şi dezvoltare personală. SingleBell este singurul loc unde nu doar înveţi să te cunoşti mai bine şi să te dezvolţi în plan personal, dar ai ocazia să şi aplici cunoştinţele şi abilităţile nou dobândite în sfera relaţiilor sociale şi a celor sentimentale.

Evenimentele se desfăşoară într-un mediu bine organizat, plăcut şi relaxant, alături de echipa şi partenerii SingleBell şi de oamenii de calitate care formează comunitatea noastră.

Nu suntem agenţie de matrimoniale, ci intermediem întâlniri, în diferite contexte interesante şi distractive, între persoane care nu se află într-o relaţie şi au câteva lucruri în comun(vârstă, nivel de studii, statut social, etc.), vor să îşi lărgească cercul de cunoştinţe, să petreacă timp de calitate în compania altor singles, să lege noi prietenii şi să-şi găsească, eventual, şi partenerul de cuplu potrivit lor.

În afara întâlnirilor de speed dating, unde accentul cade mai mult pe partea de dating, celelalte evenimente, deși foarte bune ocazii de a cunoaște potenţiali parteneri de cuplu, se bazează pe socializare, networking și distracție de calitate.

La formarea grupelor pentru evenimente, principalele criterii de care ținem cont sunt calitatea oamenilor pe care îi aducem împreună, existența unui statut social cât mai apropiat între participanți și categoria de vârstă. Află aici mai multe detalii despre formarea grupelor.

Speed dating-ul este un sistem de dating în care un refuz înseamnă „NU”, spre deosebire de alte situaţii(întâlniri oarbe -blind dating – aranjate de rude sau prieteni) în care partenerul continuă să insiste și îţi poate lua ceva timp să îl faci să înțeleagă că nu vrei să ai de-a face cu el.

Membrii noștri sunt, în marea lor majoritate, persoane cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, educate și serioase, al căror principal motiv pentru care nu se află într-o relație este devotamentul acordat vieții profesionale și timpul puțin alocat vieții personale.

Dacă faci parte din această categorie și, în plus, ești o persoană pozitivă, veselă, care iubește viața și nu și-a pierdut încrederea în ea, înseamnă că ești în locul potrivit, la momentul potrivit și de-abia așteptăm să te cunoaștem!

Poate că nu cauți dragostea eternă în acest moment sau poate că nu îți trebuie alți prieteni. Totuși, în comunitatea noastră s-ar putea să le găsești pe amândouă. Poate că ceea ce cauți, de fapt, este pe cineva alături de care să îți petreci timpul liber. Oricare ar fi situația ta, evenimentele SingleBell îți aduc distracție, prieteni noi și, cu puțin noroc, chiar dragoste.

De ce ai alege sa fii membru al comunității SingleBell?

– în momentul de față, 80% din membrii nou înscriși vin din recomandări primite de la cei care au participat deja;

– cele peste 15.000 de locuri ocupate la evenimentele noastre garantează faptul că facem ceea ce promitem;

mulțimea de relații(inclusiv căsătorii și bebeluși) care a rezultat în urma evenimentelor noastre atestă faptul că „magia SingleBell” există. :)

– SingleBell reprezintă o comunitate de singles aflată în continuă expansiune, având posibilitatea de a cunoaște persoane noi și interesante cu fiecare eveniment la care alegi să participi;

– fiind inițiatorul și principalul promotor al activităților de socializare dedicate celor single, am organizat o gamă variată de evenimente, de la primele întâlniri profesioniste de speed dating din România până la petreceri-eveniment cu un număr mare de participanți(până la 170 de persoane);

– cu mai mult de 1000 de evenimente desfășurate, SingleBell a devenit un reper pentru socializarea relaxată dintre singles, într-un cadru bine organizat și plăcut, precum și liderul și deschizătorul de drumuri pentru acest tip de evenimente în România;

din februarie 2010 oferim mai mult decât simple întâlniri de socializare pentru singles: articolele și atelierele noastre de dezvoltare personală, relații și autocunoaștere contribuie la o viață mai bună și trăită frumos pentru cei care își doresc asta.

Viziunea noastră este aceea a unei lumi în care fiecare om iubește și este iubit. O lume mai frumoasă în care relațiile sociale sănătoase și relațiile de iubire fericite reprezintă o normalitate, nu cazuri izolate, sau idealuri. O astfel de lume, mai bună pentru noi toți, poate deveni realitate atunci când fiecare dintre noi va înțelege două lucruri: suntem ființe sociale, iar iubirea este sursa tuturor lucrurilor.

Oferim membrilor noștri oportunitatea de a intra în legatură cu alți oameni interesanți din comunitatea SingleBell, prin crearea și promovarea unor contexte care facilitează și înfrumusețează interacțiunile sociale în lumea reală.

Îți recomandăm să citești și relatările celor care au participat pâna acum.

Evenimentele noastre au atras nu doar oameni de calitate, în postura de participanți, dar și parteneri pe măsură, pe care te invităm să îi cunoști pe pagina dedicată lor.

Despre valorile care ne însuflețesc în acest demers îți poți face o idee mai bună dând LIKE paginii noastre de Facebook unde postăm zilnic lucrurile care ne animă și ne inspiră.

În speranța că te vom vedea cât mai curand printre noi, îti urăm bine ai venit în comunitatea SingleBell!

Scrie-ne!

Poţi introduce parțial numele destinatarului sau al orașului pentru a limita lista destinatarilor.
* Pentru trimiterea mesajului este necesară completarea tuturor câmpurilor.

20 responses to „Despre noi”

 1. Buna , in Timisoara vor mai fi event-uri speed dating?

  1. Buna,

   In Timisoara nu mai organizam evenimente, cel putin pentru o perioada. Vom anunta cand vom reincepe activitatea si acolo.

   Multumim!

 2. Buna va salut,sunt nou inscris si doream sa va intrrb cand vor fi reluate evenimentele de speed dating in Timisoara?la categoria 26-34 la fete si 29-37 la baieti.Multumesc o seara faina Alin.

 3. Sunt în Bucuresti. Incerc sa ma conectez la lumea „Single Bell”… fara prea mare succes.Ma ajuta cineva?

  1. Hello. :)

 4. In craiova nu se întâmplă nimic ?

  1. si la Pitesti e zona „moarta”, facebookul e neactualizat din februarie….

 5. Buna. Ceva petreceri la Cluj?

 6. buna seara! Evenimente in Pitesti?Am cont de la sf.anului trecut,dar nu am retinut cum ma pot inscrie la evenimente. Va contactez telefonic?multumesc

 7. Salutare tuturor.Evenimente in Craiova?

  1. Buna,
   Reincepem evenimentele si in Craiova, cel mai probabil februarie! :)
   Daca ai un cont pe Singlebell.net vei fi anuntat printr-un newsletter despre noile evenimente din Craiova.
   Pe curand,
   Claudia

 8. Dragilor…sunt nou venita printre voi si m-am inscris….dupa multe ezitari… la marea petrecere din 23 noiembrie. Nu stiu ce asteptari sa am… insa sper sa-mi largesc macar grupul de prieteni. Va salut cu drag si abia astept sa ne cunoastem.

 9. o echipa din Tm interesata de o excursie la munte avem aici ? :)

  1. Ar fi o idee! :)

 10. Hello…. dar nu mai realizati evenimente de speed dating in weekendurile 22-24.11 si 29.11-01.12 ?

  1. Buna, Andrei!

   In weekend-ul 22 – 24 noiembrie nu am mai programat nici un speed pentru ca sambata, pe 23, avem petrecere mare! Iar duminica toata lumea o sa se refaca dupa o noapte intreaga de dans si distractie, inclusiv noi – care mai si muncim, pe deasupra. :)
   Dar, vom face sigur pe 1 decembrie, doar ca inca nu le-am afisat pe site.

   Multumim, pe curand!

   1. ok mersi mult astept sa apara pe site

 11. Helooo gascha…Pe cand un party in Bucuresti??

  1. Buna, Roxy! Foarte curand, anuntam si mai curand. :)

 12. Buna!Sunt nou intrata in grupul vostru !Nu reusesc sa-mi completez profilul cu poze si detalii ptr. ca pozele nu se incarca iar detaliile pers si profesionale nu se pot salva.Imi puteti spune cum sa procedez?Multumesc

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.