Întâlnire cu Suflet (II)

Oraş : București
Tip : Întâlniri tematice
Unde:
Când : 8 decembrie 2012, 10:30
Participare :
50 RON
Vârsta : F: 20 - 50
Listă de aşteptare
B: 20 - 50
Listă de aşteptare

Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor, şi SingleBell, ocrotitorul vieţii personale, vă invită la o întâlnire de socializare cu scop caritabil. :)

Împreună cu Casa de copii Înger Alb, vă invităm sâmbătă, 8 decembrie 2012, să vizităm şi să cadorisim cei 12 copii orfani care au nevoie de sprijinul şi afecţiunea noastră.

Cea de-a doua dintr-o serie de acest fel, întâlnirea pe care o vom organiza sâmbătă, 8 decembrie 2012, se diferenţiază de celelalte evenimente SingleBell prin faptul că interacţiunea dintre participanţi, în acest context, va fi ghidată către ajutorarea unor suflete nevoiaşe.

În loc de taxă de participare, fiecare persoană poate contribui cu o sumă de bani.

Taxa de participare menţionată mai sus, de 50 de lei, reprezintă, de fapt, o donaţie(sugerată, fiecare este liber să contribuie cu atât cât poate), toţi banii strânşi fiind folosiţi pentru cumpărarea cadourilor.

Pentru ca toţi cei prezenţi să ştie ce se întâmplă cu banii donaţi, vom merge împreună să facem cumpărături, după care vom vizita centrul de plasament.

În funcţie de suma donaţiilor, şi cu acceptul donatorilor, sperăm ca o parte din aceşti bani să poată fi direcţionată şi către cumpărarea de diverse lucruri pentru Centrul pentru Educaţie Incluzivă Măicăneşti, Vrancea. În Centru sunt 105 copii (băieţi cu vârste între 7 şi 20 de ani), cu deficienţe de atenţie, de comportament, de intelect, uşoare sau severe. Pe zi, un copil are alocată de la Stat suma de 9 lei pentru 3 mese, iar donaţiile nu prea ajung în acest loc…

După ce acţiunea umanitară se încheie, toţi participanţii cu suflet mare sunt invitaţi să ni se alăture la o ieşire în oraş, într-un local pe care îl vom anunţa în prealabil, pentru a socializa şi a ne împrieteni mai bine.

Cei cărora programul le permite să rămână cu noi la o cafea sau un suc sunt rugaţi să ne anunţe. Astfel, vom şti din timp pentru câte persoane să rezervăm locuri.

Ca la orice alt eveniment SingleBell, seriozitatea este o calitate esenţială! Înscrieţi-vă doar dacă ştiţi sigur că ne veţi putea onora cu prezenţa voastră.

Toate detaliile legate de locul de întâlnire, oră şi alte informaţii vor fi trimise prin e-mail persoanelor înscrise.

Şi, cum nimeni nu a sărăcit vreodată pentru că a dăruit, sperăm din tot sufletul să vă alăturaţi nouă şi să aducem împreună un zâmbet pe feţele acelor copii fără familii.

Detalii despre prima Întâlnire cu Suflet şi cum a decurs, puteţi citi dând un click aici.

Doar membrii VIP pot vedea lista participantilor (de sex opus).
Afla mai multe despre avantajele membrilor VIP si despre cum poti deveni unul aici.
Trebuie sa te autentifici pentru a vedea rezultatele.

Comentarii

  1. manuela spune:

    Astept cu interes detaliile ! :) …. am citit prima intalnire cu suflet, impresionant ! … imi place ce faceti voi aici !